Over mij

Mijn foto
Ik ben sinds 2002 aan t biken, toen voornamelijk MTB tochten. Maar al snel wou ik meer en meer. In 2004 ben ik mij dan beginnen toeleggen op MTB marathons, zowel in binnen- als buitenland met als resultaat toch wel wat mooie prestaties en een Belgische titel als kers op de taart. Ondertussen heb ik het singlespeeden ontdekt en ook dat virus heeft me te pakken ;-)

zaterdag 26 juli 2008






Na het doktersbezoek van vorige week is gebleken dat het nog te vroeg is om de metaalwinkel terug uit mn schouder te nemen. Nog even de pijn verbijten. Mn mountainbike staat nog altijd aan de kant maar daar wil ik zo snel mogelijk iets aan verhelpen. Ondertussen ben ik volop wegkoersen aan t rijden. De bedoeling is de conditie zo snel mogelijk weer op pijl krijgen. Probeer zo veel mogelijk mee te koersen ipv gewoon de groep te vergroten :-) wat dus als gevolg had dat ik in de finale, zeker in de eerste koersen, redelijk kapot zat waardoor de resultaten wat minder waren ( 17de Geel, ong 28ste Olen, ong 23ste Arendonk, 21ste Strijpen) Gisteren in Bambrugge zat ik mee in een goede ontsnapping en ging het al stukken beter wat resulteerde in een 11de plek maar heb me weer wat laten vangen in de sprint. Daar moet dus nog wat aan gewerkt worden. Maar ben op de goede weg. Oef!



PS: Foto's gemaakt door fotograaf Danny Louwet. Waarvoor dank






zaterdag 5 juli 2008

we zijn weer vertrokken




Alle t is te zeggen k ben terug begonnen met de wegkoersen. Voor de mountainbike races zal ik nog even geduld moeten hebben. Rij nog altijd niet pijnvrij en met een brace aan mn pols.
Vandaag na anderhalve maand blessureleed een wegkoers gereden in Kontich. T was best een gevaarlijke koers aangezien het lichtjes beginnen regenen is net voor en gedurende de ganse koers. Nog voor halfkoers brak het peleton in 3 stukken door een valpartij. Zat daar net voor en zo konden we ons met een groep van 14 losmaken van het peleton. In de sprint op ong 500 meter van de finish reed er iemand tegen mn voorwiel waardoor ik in de remmen moest. Zat dus ineens helemaal achteraan. Uiteindelijk als 10de over de meet gebold. Niet echt slecht om terug te beginnen maar er had waarschijnlijk toch ietskes meer ingezeten. Ik weet dus wat er me te doen staat: nog wat harder trainen en mn valangst volledig proberen wegwerken.
Foto links: Pat druk in de weer na de aankomst
Foto hieronder: Jos en Greta en veldrijdster (getrouwd met een werkmaatjevan me) Christine Vardaros (http://www.christinevardaros.blogspot.com/)

PS nog even een extra bedankje voor het supertoffe "oppep"briefje dat ik van supportertje Brent ( en zijne papa Daan natuurlijk) gekregen heb.